המלצות

המלצות


עירית יקרה,

המון המון תודה על החוויה הניפלאה של סדנת האפייה.

חגגת איתנו את יום ההולדת של הלל בת ה-18.

למרות המיגוון הרחב של גילאי המשתתפים (חצי שנה - 60 ) כולנו ללא יוצא מן הכלל נהננו מאד.

חומרי הגלם איתם את עובדת, איכותיים ביותר (טעיםםםםם...)

התוצרים טעימים ונראים נהדר

החוייה בהפעלה הייתה ניפלאה,

את מעבירה אותה נהדר.

כמובן שנמשיך לחגוג איתך בקרוב שוב..

תודה רבה ו..... תהני לך המון בברלין


גילה, חיים, וכל המשפוחה....

עירית שלום וברכה.

תודה רבה וגדולה על הסדנה. כולנו מאוד נהנינו, מיילים מחמיאים עפו בין המשתתפים, וזה לא דבר מצוי אצל אנשי אקדמיה... היה כייף, יצרת אווירה נעימה ומהנה ויחד עם התפאורה שכוכבה ארגנה לנו - היה פשוט נהדר!

ברכות ואני מקווה שייצא לנו להתראות שוב.


ברכות, קימי

רציתי ליידע אותך שהסדנת שוקולד היתה מדהימה!!!!! 

היו אנרגיות טובות, מעשיר, מגבש ומאוד מאוד טעים!! 

הכל היה בטוב טעם, המדריכה התחברה אלינו והיתה מאוד נעימה . 

נשמח אם תמסרו לה את תודתנו על ערב מהנה. 

אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים... את התמונות נשלח לך השבוע שתדפיסו.. 

בברכה ויום טוב

בן חמו אורלי,

מנהלת צוות מכירות, בנק הפועלים נשר


 תודה רבה בשם צוות אורלי נירית. בנק הפועלים נשר

חשוב לנו להעביר את הרשמים של הבנקאים מהסדנא. 

סדנת השוקולד היתה חוויה מדהימה עבורינו ועבור הבנקאים. 

חוות הדעת במהלך הסדנא ובסיומה היו יוצאות מגדר הרגיל, 

אחת הבנקאיות אף הגדירה את יום הסדנא כ"יום המאושר בחיי". 

אנו רוצות להודות בשמנו ובשם בנקאי הצוות להנהלה ולמארגנת הסדנא על החוויה יוצאת הדופן. 

תודה!!!


בברכה נעמה ושירז מנהלת צוותי מכירות - בנק הפועלים

סדנת שוקולד למתנדבי הבית הפתוח בירושלים:

שוקולד למתנדבים!

נעמי שפרינגר, מתנדבת גאה, חולקת חוויות מערב בלתי נשכח:

היום זה מאוד אופנתי לפנק את יקירנו בתלוש המזכה בביקור בספא הכולל עיסויים שונים, אמבטיות בטמפרטורות שונות וכמובן ארוחה.

אם תמירו את השמנים במלית של מיני שוקולד שונים, ותעסו אותם בתנועות סיבוביות יתקבלו כדורי (ביצי...?) שוקולד שייהפכו, בין היתר, לעוגיות מדהימות בטמפרטורה של 170 מעלות בתנור וארוחה של בלינשס גבינה ברוטוב שמנת ופטריות פלוס קינוח שלא מן העולם הזה.....מה קיבלנו?: ערב פינוק למתנדבים בטעם שוקולד.

נשמע דמיוני? ממש לא, כאחת שזכתה לפינוק הזה ושרדה אותו בהנאה, אני מגישה בפניכם את סיקור הערב:

שפית חביבה ועגלגלה, הגיעה לבית הפתוח עמוסה בסלים עם חומרים שלא היכרתי קודם, בוודאי שלא בכמות כזאת ובמגוון כזה.

אני מאחלת לכולנו שתהיה לנו בבנק יתרה בעלת ספרות זהות לכמות הקלוריות שהונחו על השולחנות.

עוד בטרם תסביר על תכונות השוקולד, פתחה במילים: "הערב לא סופרים קלוריות".

כולנו, כ-20 מתנדבים ומתנדבות, מחולקים לצוותים שונים כשאנו לובשים סינר פלסטיק לבן, ממש כמו בסדנא לבישול.

כשהסתכלתי על הבנים המתוקים, התחשק לי לאכול דווקא אותם.

הצוותים התחלקו לפי משימות: גלגול ביצי- סליחה, כדורי- שוקולד, מילוי בלינשס, חיתוך ירקות לסלט ולישת בצק שוקולד לעוגות....

כשהכל היה מוכן לא אכלנו, למען הדיוק, זללנו את מה שהוכן ושקענו בשתיקה דואגת- אולי התעלפנו והכל היה חלום? אבל השפית מיהרה להרגיע אותנו והסבירה שהסוכר עלה לנו לדם וככה זה.....אז כדי שנתאושש היא דחפה לנו עירוי בצורת פאי תפוחים, עוגה תלת שכבתית ויין אדום.

תאמינו או לא היו כאלה שלקחו עוד סיבוב על הבלינשס ששחו ברוטב שמנת עם פטריות.

שמעתי כמה שיחות קטועות על מצב הכולסטרול בדם, אבל מי סופר קלוריות?....

להערכתי נשאר אוכל לעוד 20 איש, כך שיצאנו עם ערכה אישית של משלוח מנות (מי יודע, אולי עוד נתעורר רעבים באמצע הלילה) וירדנו במדרגות כשכרסנו מובילה קדימה ולרוחב.

במשפט אחד, היה ערב "ספא שוקולד" מפנק, טעים ורחב לב באופן מדהים, גם מתכונים קיבלנו עם סיום הסדנה ועל כך תודה רבה


נעמי שפרינגר, הבית הפתוח ירושלים

Share by: