סדנת שוקולד תוך ניהול צוות
הכוונה לבדוק דרישות של מנהל/ת משאבי אנוש של הארגון לגבי צרכי הארגון
היכרות איתי ועם השוקולד.
הזמנה לשולחן העבודה
עבודה יחידנית
בחלק הראשון מכינים:
עוגיות שוקולד "רעידת אדמה"
טראפלס שוקולד
ובחלק השני עבודה חופשית בשוקולד:
איך אני תופס את עצמי דרך השוקולד כל משתתף מסביר את עבודתו
עבודה קבוצתית הכנת מיצג שמאפיין את הארגון
והמחלקות השונות שבאות לידי ביטוי בעבודה השוטפת
נציג מכל קבוצה/ מחלקה שמסביר את פרטי המיצג
נקנח ב- פונדו שוקולד
סוף האירוע לאחר כשעתיים.
